Scroll to top

Søndags- og onsdagsgolfen


Thomas - 25. april 2020 - 0 comments

Hver søndag og hver onsdag har Steinkjer Frisbeeklubb en uhøytidelig konkurranse. Normalt sett er dette åpent for hvem som helst, men i disse Corona-tider så er det kun klubbmedlemmer som kan være med. Men det er enkelt å melde seg inn i klubben! 🙂 Søndags- og onsdagsgolfen er både for nybegynnere og viderekommende og både for unge og gamle. Vi ønsker at både nye og gamle medlemmer blir med! Her får du muligheten til å gå sammen med og bli kjent med andre medlemmer av klubben, og kanskje kan du snappe opp et tips eller to fra de som har vært med en stund. Fokuset er på å ha det artig og trivelig sammen med andre, og innimellom prøve å få til noen gode frisbeekast 😛

Meld deg på søndagsgolfen her: https://discgolfmetrix.com/1224371
Meld deg på onsdagsgolfen her: https://discgolfmetrix.com/1229365

HUSK:
Ikke spill frisbeegolf hvis du har symptomer på sykdom
Ikke rør hverandres disker
Hold avstand! Minimum 2 meter fra hverandre hele tiden
Gode kast feires ikke med high-fives – jubel og klapping er gode alternativer 🙂

Post a Comment

X